Riz Condé

een recept van Jan De Clerck
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
2

Ingrediënten

Witte rijstpap
Slagroom
Grand Marnier of Cointreau
Saus en garnituren naar keuze

Bereidingstijd

Voor dit gerecht moet je een bereidingstijd rekenen van 0 - 30 minuten.

Aantal personen

Dit gerecht is geschikt voor 
6 personen.

Riz Condé wordt bereid met witte rijstpap gemaakt met “caroline” rijst.
Hierbij wordt slagroom en een beetje Grand Marnier gevoegd.

Het wordt opgediend op een schotel, afgewerkt met slagroom, fruit en andere garnituren.

 De bijkomende saus is volgens de keuze van de klient.

Voor teksten en recepten : “ifoodie pâtisserie” : uitgeverij Lannoo, november 2008, auteur : Jan de Clerck.